Office Riders 2

Viviu en una casa o pis i el teniu infrautilitzat?

Pareu poc per casa? Teniu alguna taula gran? Teniu una casa bonica o convencional per√≤ creieu que s’hi podrien gravar anuncis? Teniu un sal√≥ o jard√≠ preci√≥s? I voldr√≠eu guanyar una mica de diners compartint-ho?

O…

Sou aut√≤noms i casa NO podeu treballar c√≤modes? O no voleu treballar sols? No sabeus on rebre els vostres clients? Esteu buscant una localitzaci√≥ per rodar una pel¬∑l√≠cula o anunci i necessiteu l’interior o unes vistes? T’agradaria tenir un sal√≥ per poder-hi fer confer√®ncies o tenir un jard√≠ per poder-hi celebrar un esdeveniment? I voldr√≠eu pagar un preu raonable per fer-ne √ļs? A part de gaudir de l’experi√®ncia?

Això és Office Riders

Office Riders Que es

A ¬†uns emprenedors se’ls¬†va acudir que probablment hi¬†podria haver gent amb aquests problemes i que segurament n’hi hauria altra que podria donar-li la soluci√≥.

Inspirats en la din√†mica de Airbnb, van fundar a Par√≠s “Office Riders“, una plataforma que posa en contacte usuaris i propietaris perqu√® puguin cedir el seu espai a aut√≤noms, startups, empreses, productores i altra gent amb finalitat de o b√©: treballar, celebar-hi un esdeveniment, una reuni√≥ o rodar-hi alguna cosa.

Com funciona

De la mateixa manera¬†que Airbnb, a la plataforma de Offices Rider els amfitrions poden penjar fotos de casa seva (o demanar que vinguin fot√≤grafs a fer-ne), posar tarifes, caracter√≠stiques de l’espai i explicar aquells requisits o extres que ofereixen (c√†tering, dret a caf√®…). L’amfitri√≥ pot escollir els “riders” i compartir espai de treball amb ells o deixar-los l’espai mentre l’amfitri√≥ no hi √©s. Office Rides s’encarrega de gestionar els pagaments, verificar perfils, comprovar que¬†siguin segurs i avaluar-los, demanar una fian√ßa per a possibles danys i robatoris (per aix√≤ tenen una asseguran√ßa 24 hores, 7 dies a la setmana).

De moment¬†tenen m√©s de 1500 amfitrions, aix√≤ s√≠, m√©s de la meitat a la zona de l’√éle de France i la majoria a Fran√ßa.

Us animeu a començar a fer de Office Rider per aquí també?

A Betes i Clicks hem aconseguit un descompte de 10‚ā¨! Aix√≠ que si us animeu a fer de “riders” i anar a treballar a casa d’alg√ļ amb el codi BetesiClicks us sortir√† per 10‚ā¨ menys, hem vist que a Barcelona hi ha algun cosa…