prototip kissinger

Quantes vegades haurĂ­eu volgut fer o rebre un petĂł d’algĂş llunyĂ  i us heu hagut de conformar, amb una frase, una foto o un emoji… Ara els petons es podran enviar per telèfon grĂ cies a l’aparell Kissenger, dissenyat per un equip de la City University de Londres.

Com funciona

sensors kissenger enviar petons mobil telefon

Kissenger (kiss + messenger) Es tracta d’un gadget que es connecta pel port dels auriculars del mòbil. L’aparell tĂ© una superfĂ­cie que Ă©s on s’ha de fer el petĂł, a sota de la superfĂ­cie hi ha uns sensors de pressiĂł (molt sensibles) que mesuren i recullen informaciĂł sobre la força que fa cada part del teu llavi, aquestes dades s’envien a l’altre dispositiu que les replica perquè l’altra persona ho percebi tal com estĂ  tenint lloc (SĂ­! el petĂł Ă©s en temps real!).

Familiars, amics, parelles que viviu en la distĂ ncia, aquest gadget potser us farĂ  mĂ©s fĂ cil relaciĂł. Excepte aquells que tingueu iPhone 7  perquè no tĂ© port d’auriculars…