Avui inauguro una secció que tenia ganes de crear, la de curiositats, amb la intenció de compartir tot allò menys pràctic però igualment interessant entretingut (de vegades també se’n diu “collonades”).

L’altre dia vaig topar amb un vídeo via el blog Six Pixels of Separation d’un reportatge de 1981 (!) on es parlava com era el futur dels diaris online. Realment és increíble veure fins on hem arribat i el cap em dóna voltes només de pensar el que ens espera!

M’ha recordat un altre vídeo que fa temps que vaig trobar buscant imatges per ajudar a una empresa de tecnologia a “visualitzar el passat”. No recordo la data exacta, diria que és d’entre 1994 i 1996 però sembla que faci segles (en una altra versió al YouTube ho deia però no la trobo). M’encanta, encara ric cada vegada que me’l miro… :-)