Com ja vam comentar l’altre dia, Facebook ha creat un nou disseny de la pàgina principal (la que més s’utilitza per interactuar amb l’aplicació). Al llarg dels últims dies els usuaris catalans han anat gradualment veient el canvi de forma efectiva (i per afirmar això em baso empíricament en l’observació de gran quantitats de missatges per part dels meus amics en la línea de “què carai és això????!!!”)

I com era d’esperar, sembla que a ningú li agrada el nou disseny, i ja s’estan creant i difonent grups per a tornar al Facebook d’abans. És naturalesa humana resistir-se al canvi! Per als que senten que el terra s’obre sota els seus peus perquè el Canal de Notícies ja no és el que era, només els vull recordar que a finals de 2008 quan es va canviar el disseny dels perfils, centenars de milers d’usuaris demanaven tornar al Facebook “d’abans”. Algú recorda aquells perfils abarrotats d’aplicacions inútils? Algú els troba a faltar? Exacte…

facebbook

Aquest gràfic de la web d’humor GraphJam ilustra el fenómen dels grups protesta 😉

A mi el canvi ja em va bé, la resistència és inútil…