pokeFeia dies que no publicava notícies curioses relacionades amb les xarxes socials, però aquesta m’ha cridat l’atenció: una ciutadana americana de Tennessee, ha estat arrestada per suposadament violar una ordre de protecció que li prohibia “telefonar, contactar o comunicar-se” amb una altra persona. La novetat és que la comunicació la va fer fent servir la opció de “fer un toc” a través de Facebook.

Segons un article a la premsa regional, aquesta setmana compareixerà davant del jutge i si se l’acusa, podria arribar a passar fins a 11 mesos i 19 dies a la presó, a més d’una multa de fins a $2.500$. Tot per fer click allà on no devia… ai…

Sembla una tonteria però no deixa de ser un exemple de com les noves eines ens fan reconsiderar conceptes bàsics com ara “què és comunicació?”. D’altra banda, a la persona que no volia ser contactada per l’acusada, sempre li queda la opció de bloquejar-la.

via Mashable

Altres entrades relacionades: