Amics i amigues de Betes i Clicks, em fa molta il·lusió anunciar que aquest cap de setmana fa un any que vaig publicar la primera entrada: “Què és twitter? clar i català” i que per tant… declaro inaugurades per primera vegada les celebracions d’aniversari del blog!! wooohooo!!! (ja podeu tirar les serpentines 😉 )

Per a celebrar-ho, us convido a participar en un sorteig especial per als lectors que durant aquest any m’heu acompanyat i donat ànims per a seguir pensant i publicant noves entrades. M’encantaria conèixer-vos més i premiar la vostra fidelitat així que he decidit organitzar un sorteig que farà empal·lidir la loteria de Nadal! :-) Els detalls són:

EL PREMI: Una subscripció per 6 mesos a Spotify Premium per a un/a afortunat/da, valorada en 59,94€!! Disfruteu del nostre programa de música preferit sense anuncis, millor qualitat de so, accés des del móbil i la possibilitat de guardar cançons per escoltar offline

COM PARTICIPAR: Per participar només heu de deixar un missatge en aquesta entrada saludant, explicant per què us agrada (o no!) Betes i Clicks o suggerint-nos idees per al próxim any! (un missatge per adreça d’email, m’en refio de vosaltres…)

QUI GUANYARÀ: Per a sel·leccionar un guanyador donaré un número a cada comentari (1 pel primer, 2 pel segon…i així fins al final) i utilitzaré aquesta web per obtenir un número aleatori entre els participants. Qui hagi deixat el comentari guanyador rebrà per email un codi per canviar-lo pel premi quan vulgui i la meva felicitació!

DURACIÓ: El concurs comença avui i durarà dues setmanes, fins al 5 de febrer a les 12 de la nit. Anunciaré el guanyador en una entrada al blog.

Dono el tret de sortida….3…2…1…a comentar!!!

Desfermeu la BetesiClicksmanía 😉 :