La majoria ja coneixereu Flickr, una de les millors comunitats on veure i compartir fotografies. Doncs resulta que pot servir per molt més, i com a mostra tenim la història de l’Aaron i la Rosie, que he llegit a Kurioso’s Weblog (un blog que us recomano, per cert).

Tots dos, ell americà i professional de la fotografia i ella, anglesa i aficionada amb molt talent, eren membres d’un dels molts grups que hi ha a Flickr al voltant de diverses temàtiques. Ell la va contactar amb un missatge després de quedar impressionat per les seves instantànies i d’allà va sorgir una amistat, un enamorament a distància i finalment una relació quan finalment es van poder conèixer en persona durant unes breus vacances. I és a partir de llavors que la història es torna de pel·lícula i es que, de vegades la realitat supera la ficció: com que vivien a 6.500km de distància i no podien estar junts, van crear un projecte que van anomenar “Una compilació de diumenges”.

Cada diumenge es posaven d’acord, triaven un tema, una llum, uns efectes, una posició i es feien una fotografia, cadascú a la seva banda de món. Llavors, utilitzant el seu talent per la fotografia i una mica de màgia via Photoshop, creaven “records” d’aquests diumenges que passaven junts però separats. Aquí us deixo algunes imatges a tall d’exemple, veureu que són força espectaculars:

Per als romàntics, us agradarà saber que des de fa uns mesos, la Rosie va acabar els seus estudis i s’ha traslladat a viure a Amèrica amb el seu amor, on segueixen utilitzant la seva creativitat i talent per a fer fotos espectaculars! 😉

Coneixeu alguna altra gran història d’amor que va néixer amb les noves tecnologies? Compartiu-la als comentaris!