Avui us porto una d’aquestes històries que et deixen amb bon gust de boca i que, de tant en tant, ens permeten ressaltar els punts més positius i més humans de les noves tecnologies.

Un usuari de Reddit (una comunitat web on la gent comparteix enllaços i continguts interessants) de nom elmstreeter va perdre la seva mare fa uns mesos víctima d’un càncer. Elmstreeter tenia un problema: en la darrera foto que tenia d’ell amb la seva mare, ella duia un tub d’oxigen.

Volguent esborrar el record del càncer de pulmó i per tenir una última foto per recordar-la com calia, elmstreeter va demanar ajuda als altres membres de la comunitat que freqüentava: potser hi havia algú amb coneixements de Photoshop que el podia ajudar? La resposta va ser increíble: els usuaris s’hi van posar de seguida, retocant i millorant diferents versions de la fotografia fins a convertir-la en una imatge digna d’un bon record.

Espero que us hagi agradat aquesta história…de tant en tant és bo sentir notícies de les que ens recorden que la humanitat encara és capaç de coses bones

via Mashable