Després dels reculls visuals que vam publicar sobre Google i Facebook, avui us porto el tercer que faltava per completar la santíssima trinitat, un recull de dades sobre Twitter.

Crida l’atenció les dades sobre quants comptes nous es creen cada dia i la gran quantitat d’usuaris que tenen 0 followers o 0 followings. Suposo que confirma el fet que de donar-se d’alta a convertir-se en un usuari actiu hi ha un procés… jo també vaig estar uns mesos sense a penes fer-lo servir fins que li vaig trobar el què…

L’estat Espanyol és el 10è país en volum de tràfic a Twitter, no m’ho esperava però confirma que la cosa està creixent molt aquí. Ara que els famosos com en @Buenafuente o fins i tot en Carles Puyol (@Carles5Puyol ) s’estan apuntant al carro crec que cada vegada hi haurà més difusió i més usuaris que s’animaran a provar-ho. Si ho feu, seguiu-nos a @betesiclicks 😉

via Website Monitoring