Després de Twitter, Google i Facebook, avui li toca a LinkedIn tenir el seu recull de dades visual. En aquest resum via Vincos.it, podem veure com aquesta xarxa professional s’està consolidant com a líder a nivell internacional, amb una presència creixent fins i tot a Europa on hi ha altres competidores força utilitzades com ara Xing.

També veiem com tot i que encara hi ha més presència de perfils relacionats amb la tecnologia, l’enginyeria, etc. mica a mica s’hi van trobant representants de diferents sectors i carreres diverses.

I vosaltres, utilitzeu LinkedIn? Personalment crec que és un complement perfecte a la presència a les altres xarxes més d'”entreteniment” i hi he trobat continguts, persones i oportunitats de negoci que fan que valgui la pena. Per ara a casa nostra hi ha poques ofertes però també té molt potencial per a buscar i trobar feina. Si no us hi heu fet un perfil, us recomano que com a mínim hi feu un cop d’ull.

Si no ho has fet ja, vota Betes i Clicks i els millors articles recents als Premis Blocs! Gràcies!