[Betes i Clicks participa als Premis Blocs i (amb la vostra ajuda) potser tenim possibilitats de ser finalistes. Si t’agrada, dóna’ns suport votant el blog i les millors entrades aquí. Moltes gràcies!]

Avui us porto una web molt especial, un lloc on anar a desconnectar, a inspirar-se, a recarregar les piles, fem brainstormingMoodstream és una aplicació creada per Getty Images que combina música, imatges i vídeo per crear “streams” o fils continuus adaptats a cada estat d’ànim.

Quan hi entrem ens genera un “stream” aleatori que ocupa tota la pantalla en una successió d’imatges i sons. Podem modificar el tipus d’impactes que apareixen escollint entre alguna de les opcions pre-determinades (refrescant, energitzant, calmant…) o movent els controls per decidir si volem que sigui alegre o trist, calmat o enèrgic, etc…

Per a cada imatge o clip pots veure’n la informació i comprar-la (a Getty Images, clar!). També pots guardar les que més t’agradin (fent clic sobre el botó amb el símbol “+” a baix a l’esquerra. Els que guardis crearan un “moodboard” que podràs guardar i tornar a veure quan vulguis (les opcions de moodboard estan a dalt a la dreta).

Us deixo aquí alguns exemples d’imatges que m’ha mostrat a mi:

 

Espero que us hagi agradat, i que us inspiri! :-)