Un altre recurs interessant que pot tenir moltes aplicacions i que ens pot ajudar a ser més productius i creatius. Wallwisher és una aplicació online que ens permet crear taulers de notes virtuals, compartir-los i editar-los en comunitat. Les notes poden ser creades de manera molt fàcil per qualsevol i incloure text (fins a 160 caràcters), imatges i vídeo.

Podem crear el nostre tauler (“build a wall”) i personalitzar la URL, el color de fons i la imatge de capçalera. També podem decidir si volem que sigui públic i compartit definint qui la pot veure i qui la pot editar.

Triem un títol i un subtítol que defineixin el tema del tauler i… ja està! A partir d’aquí pots fer-la servir per a mil coses. Jo n’he creat una per a Betes i Clicks, per a que, si voleu, m’hi deixeu enllaços, suggeriments i idees de temes. Ja n’hi he posat alguns de suggeriments recents que han fet els lectors als comentaris. Us convido a contribuïr-hi!

Com a exemple de les aplicacions que pot tenir, us deixo en aquest enllaç 29 idees per a utilitzar wallwisher especialment en un context educatiu.