La coneguda marca de bolígrafs Pilot (de la qual sóc gran fan i usuària compulsiva…) ha creat una aplicació online simpàtica que et permet poder redactar textos a l’ordinador utilitzant la teva pròpia lletra (és a dir, la lletra que fas quan escrius a mà).

Només cal anar a Pilot Handwriting, imprimir un full amb una taula que inclou un espai per a cada caràcter i omplir-lo amb la nostra cal·ligrafia (fent servir un Pilot, evidentment! 😉 ):

Un cop tenim el full completat, “pugem” la informació a l’aplicació afent-ne una foto amb la webcam, escanejant el full o fent-li una fotografia i adjuntant-la:

Llavors, desde la pàgina de Pilot Handwriting podem redactar textos ” escrits a mà” i després enviar-los per email. La idea és que els emails tornin a ser en part tan personals com eren les cartes que abans escrivíem “de puño y letra”.

Encara no ho he pogut provar, però potser millor perquè faig una lletra d’aquelles que amb prou feines l’entenc jo mateixa… És una llàstima que no t’ho puguis baixar com una tipografia i fer servir amb qualsevol aplicació! És el següent pas…

Us deixo el vídeo que explica tot el procés:

Si ho proveu, deixeu-nos un link a una imatge de la vostra “lletra a mà”! 😉