Des de la web A world of tweets creada per una de les agències de disseny més reconegudes del món, frog design, podem veure de forma visual un recull dels tweets geo-localitzats que s’estan fent en un moment donat arreu del món:

És força curiós i un punt hipnòtic veure com els tweets van caient com si fossin gotes de pluja i es converteixen en taques de color segons un mapa de calor que ens mostra els punts calents del planeta d’on estan sortint més tweets des del moment que entrem a la pàgina.

També genera estadístiques sobre l’ús del twitter des que van llançar el projecte el dia 1 d’aquest mes:

També genera estadístiques per països i podem veure per exemple que l’estat espanyol és el 7è del món en volum de tweets, dada que m’ha sorprès força…però positivament!

Ja sabeu que podeu seguir el blog a twitter al compte @betesiclicks, i si voleu al meu twitter personal (que és on twittejo més bestieses…) @ultrasonica. Ens seguim! 😉