Avui us porto un “petit truc” increíblement útil. Tot i que ja fa un temps que corre, recentment parlant amb un amic em vaig adonar que potser hi ha molta gent que no ho coneix així que no està de més refrescar la memòria.

Segur que teniu més d’un compte de correu, potser fins i tot n’heu creat algun de més per motius concrets com ara: donar-se d’alta de newsletters, crear-se un nou compte en alguna aplicació que demani un email diferent cada cop (per exemple Twitter entre molts d’altres…). No costa molt crear una adreça nova, però a l’hora de la veritat és un caos mantenir el control de tantes safates d’entrada.

Gràcies a Gmail podem optar per una solució més fàcil. La nostra mateixa adreça es pot multiplicar per a crear noves adreces. Només hem de fer servir el signe “+”. Per exemple, si tenim l’adreça:

podem crear noves adreces afegint darrera el nom i davant l’@ un signe “+” seguit del text que volguem. El servei de correu ignorarà tot el que vingui després del signe “+”.

Per exemple, quan ens donem d’alta d’una newsletter podem fer:

O si sabem que hem de donar la nostra adreça en un servei que ens enviarà coses que no ens interessen:

Si combinem aquesta tècnica amb la creació de filtres i etiquetes que us vam explicar, tindreu l’email molt més ordenat!

I us prometo que els mails els rebreu igualment!


Bon cap de setmana llarg a tothom! 😉