El director i artista en el sentit més ampli de la paraula, Tim Burton, ha portat a terme un joc molt interessant a través de Twitter aprofitant una exposició que li han dedicat i que ara mateix es pot veure al MOMA de Nova York.

La idea consisteix en crear un conte de manera col·laborativa, amb un format que s’anomena “cadàver exquisit” i que, per entendre’ns bé a ser que a partir de la darrera frase, cada persona va afegint un tros de la història. Tot va començar l’1 de novembre amb un tweet del propi Burton començant la història, centrada en un dels seus personatges, Stainboy (el chico mancha):

Durant el següent mes, tots els usuaris de twitter podien participar, llegint quin era el darrer tweet que havia estat escollit per a continuar la història i proposant-ne el següent fragment utilitzant l’etiqueta #BurtonStory. Cada poques hores es sel·leccionava un tweet més.

Aquí podeu llegir la història tal i com ha quedat… força surrealista i fosca, molt en la línea Burton. 😉