Des de fa uns dies LinkedIn ofereix la possibilitat de veure un resum visual dels nostres contactes en forma de punts, les relacions entre ells i les xarxes i sub-xarxes que formen. És molt interessant com de seguida identifica de forma molt clara els teus grups de contactes professionals.

Cal que anem a LinkedIn Labs i fem login amb el nostre usuari de LinkedIn.

Un cop dins, ens crearà el nostre mapa, identificant amb colors diferents les nostres xarxes. Ens demanarà que “omplim” la llegenda donant nom a cada grup de contactes (si hi passem el mouse per sobre veiem qui són i podem deduïr què tenen en comú els d’un mateix color) i llavors, fent click al botó de “Share” a dalt de tot ens sortirà el mapa completat en un enllaç que podem compartir o guardar per a nosaltres.

A mi m’han sortit 4 grups clars: gent amb qui vaig estudiar, gent de  les dues feines anteriors on vaig treballar abans d’ara, gent que conec del “mundillo” web 2.0, gent de Girona, amics personals i alguns subgrups que apareixen: gent del sector banca (que eren clients meus en una feina anterior) o gent del sector disseny (que són proveïdors o gent amb qui he treballat en projectes). M’ha semblat molt encertat!

Us deixo un vídeo explicatiu que han fet els de LinkedIn.

I a vosaltres? quants grups us surten? com es classifiquen? Tinc curiositat per veure més mapes…

via un tweet d’en @marphile