Estrenem un nou tipus d’article, amb la intenció de convertir-lo en una cosa més o menys regular cada setmana.

Destacarem alguns enllaços i notícies interessants sobre el món 2.0 i la xarxa en general, esperem que us agradi!

Aquesta setmana hem llegit…

…que Facebook afegeix noves opcions de relació que reconeixen altres tipus d’unió alternatives al matrimoni, com les parelles de fet o el que en alguns països es coneix com a “civil unions”. En la versió en català encara no surten, potser perquè per sort a casa nostra totes les parelles poden casar-se si volen. (en anglès)

… un article molt interessant sobre l’ús que els adolescents fan de Twitter, com és diferent del dels adults i com ho utilitzen en paral·lel però de manera complementària a Facebook. (en anglès)

…sobre un altre servei de Google, Google Body :-O que ens descobreixen els amics de iCientificats. Fascinant!

…sembla que Facebook ha obert discretament una oficina a la Xina (on bloquegen els seus serveis) però que encara els queda molt recorregut per està ben implantats al gegant asiàtic.

…un graffiti revolucionari anti-twitter que reivindica les parets com a mitjà:

…un perfil al New York Times de la mama-bloguera més famosa (i que més bé viu del seu blog), Heather Armstrong, que ja porta més de 10 anys al capdavant de Dooce.com.

…que la Creu Roja a USA fica la pota amb un tweet personal una mica fiestero que es va colar al seu compte de Twitter corporatiu. Per sort, ho van arreglar ràpid i amb sentit de l’humor… al final, tots som humans!

 

…que en un estudi entre usuaris d’smartphones, 1 de cada 5 entrevistats confessaven que eren addictes al telèfon. Entre els que tenen iPhones la xifra pujava al 26%.

Vinga agafeu els móbils i twittejeu aquest article, sé que no us podeu resistir… 😉


Altres articles que us poden interessar