Busques algú que ajudi el teu fill a repassar les mates? O penses que pots aprofitar tantes hores tocant acords a la guitarra per treure’t un sobresou? Oblideu-vos d’enganxar cartells a les faroles i proveu Nockin, un cercador social de serveis entre persones que permet als particulars trobar-se per oferir  o contractar qualsevol tipus de servei.

Si voleu saber més sobre els creadors de Nockin, us recomanem l’entrevista que publiquem avui al blog d’ElGiroscopi

Donant una volta 2.0 a la idea dels classificats, a Nockin cada persona que ofereixi serveis hi té un perfil públic on detallar la seva informació i on es recopilen les puntuacions (anònimes) i recomanacions d’altres usuaris que han contractat els seus serveis, de manera que és fàcil veure els usuaris que estan ben valorats per la comunitat. Crear-se un perfil és totalment gratuït i no cobren cap mena de comissió.

De la mateixa manera l’algoritme de Nockin utilitza diferents paràmetres (paraules clau, temes, reputació, localització…) per oferir als que cerquen serveis les persones més adeqüades per al que busquen. No cal registrar-se per fer una cerca i ja hi podem trobar usuaris de tot Catalunya oferint una àmplia varietat de serveis

Nockin parteix d’una filosofía de fons basada en l’emprenedoria social, en una organització del treball on les persones, la responsabilitat, l’autenticitat i el costat humà són la clau. Per això es comprometen a destinar el 50% dels beneficis que obtenen (a través de la publicitat) en projectes socials escollits per la comunitat. En aquesta línia, han creat el primer Concurs Social Nockin, on s’oferiran 6.000€ al millor projecte social relacionat amb serveis entre persones. Aquí en podeu llegir més informació, presentar candidatura o veure els projectes que s’hi presenten.

Podeu seguir a Nockin a través de Facebook, Twitter i el seu blog. Us deixo per acabar aquest vídeo on s’explica breument la idea:

[vimeo http://vimeo.com/15809957]

Si voleu saber més sobre els creadors de Nockin, us recomanem l’entrevista que publiquem avui al blog d’ElGiroscopi

Altres articles interessants