Ha estat una setmana molt enfeinada però hem tingut temps de topar-nos amb algunes coses interessants:

…com aquest article en anglès que detalla els errors comuns que més ens molesten quan fem servir els móbils en públic: foursquare en una cita? La pantalla encesa al cine? Twittejant mentre els amics esperen? Parlar massa fort en públic sobre feina? Mai més, amb aquesta guia pràctica d’etiqueta per utilitzar el móbil en situacions socials.

…d’altra banda hem vist que deixar la tecnologia del tot també pot tenir efectes negatius: ho veiem en aquest estudi amb 1.000 estudiants de tot el món a qui els van demanar que no utilitzessin cap mitjà de comunicació en 24h. Molts no ho van aconseguir i els que si parlen de símptomes d’abstinència comparables a una droga i de la sensació de solitud que provocava…

…el punt tonto de la setmana ens el porta aquesta figureta de joguina del creador de Facebook, Mark Zuckerberg. Evidentment, ja l’han hagut de retirar del mercat amenaçats per l’empresa

…i com, no podia ser menys, també n’hi ha una de l’Steve Jobs (en versió ninja!) que, evidentment també ha estat retirada per Apple

…també ens ha semblat interessant aquesta història: KLM estrenava un vol Amsterdam-Miami. En anunciar-ho, un DJ holandès els va demanar si podien adelantar el primer vol una setmana per assistir a un important festival de música Dance que es fa a Florida. Resposta de KLM: si podeu omplir un avió... La resta és història i inclou la primera “Dance Party” a milers de km d’alçada. Aquí en podeu veure un resum en vídeo:

…l’infogràfic de la setmana: aquesta visualització de les amistats de Facebook del món creada per un enginyer de la companyia. Quines ciutats i països tenen més amics connectats entre ells? Aquí podeu veure la versió ampliada

…i per començar el cap de setmana amb un somriure, una de les genials vinyetes d’en Montt 😉