Tot i que els seguidors ja fa temps que “vivim” el Barça a la xarxa, en els darrers mesos el club i els jugadors hi han anat entrant, de manera que ara podem seguir en primera persona quin és el seu estat d’ànim pel proper partit o com pinta la recuperació d’aquella maleïda lesió sense haver d’esperar a la roda de premsa.

Així que, anunciem la sortida dels jugadors: amb el número 1…

Valdés

El gat té perfils oficials a tot arreu: Facebook, Twitter i YouTube. Fins i tot té una pàgina oficial en construcció amb un logo propi molt modern

.

Alves

Des de fa uns mesos l’Alves és a Twitter des d’on publica diàriament en castellà i en portuguès, i on comparteix auto-fotos com aquesta després del darrer entrenament, al vestidor. També té una pàgina oficial en construcció.

.

Piqué

El jugador més guapo (això diuen…) també és dels que més conegut és a Twitter (hi té més de 800.000 followers), on tot sovint munta saraus parlant amb els seus companys Puyol i Cesc Fàbregas. També té una pàgina oficial a Facebook on podeu anar a declarar-li el vostre amor/ la vostra admiració.

.

Puyol

El nostre capità també està molt connectat, té una pàgina oficial molt completa, un blog (encara que hi publica relativament poc) i a Twitter comparteix frases inspiradores i bàsicament respon quan en Piqué el “pica”. Em quedo amb el fantàstic vídeo en que ens dona la benvinguda a la seva web:

.

Villa

El guaje no twitteja (a veure si s’anima!) però té una col·lecció de perfils a les xarxes socials que déu n’hi do: una pàgina oficial, canal a YouTube, pàgina a Facebook, perfil a Flickr… i fins i tot un MySpace (!!!!)

.

Iniesta

L’Andrés és el jugador que ho té tot més ben organitzat (i més corporatiu), i també fa coses com premiar alguns dels fans amb la possibilitat de conèixer-lo (i altres promos i premis), que sempre queda bé. El trobareu a Twitter, a Facebook (on és molt actiu), a la seva pàgina oficial (hi ha de tot), un blog, i ara fins i tot té una app per iPhone, iPad i Android: Iniesta’s Goalbreaker

..

Messi

Encara que no és molt actiu, Messi ja té muntada una estructura de presència a la xarxa que inclou una web oficial (disponible també en català),  una pàgina a Facebook amb més de 14 milions de seguidors, i un perfil a Twitter (que no està verificat però es veu que és l’oficial), tot i que encara no ha twittejat mai.

.

Jeffren

Tot i que no estan verificats i no puc saber al 100% si són realment els seus perfils oficials (hi ha molts impostors) sembla que en aquest cas si que és Jeffren mateix el responsable de la seva pàgina a Facebook i del seu Twitter

.

Mascherano

Tot i que tampoc està verificat, sembla que Mascherano té un Twitter oficial on twitteja bastant poc (tenint en compte que en general, li agrada parlar)

Pedro

Pedrito no és molt actiu i no piula, però si que té una pàgina de Facebook oficial i molt activa amb 350.000 fans on penja fotografies com aquesta:

.

Adriano

El futbolista només té un perfil a Twitter, no verificat però sembla que oficial, on publica amb poca frecuència però comparteix detalls personals, com quan va néixer el seu segon fill:

Fontàs

Com la majoria dels més joves, Fontàs ja puja de la Masia ben connectat, el podem seguir a través de Twitter, on ja té més de 30.000 seguidors

.

Sergi Roberto

Una altra futura promesa que twitteja, podeu seguir-lo al seu perfil oficial a Twitter, on és molt actiu!

Thiago

Un altre més a Twitter, on comparteix fotos com aquesta:

.

Muniesa

Seguiu-lo a Twitter i sabreu com és la vida personal d’un futbolista jove

.

Jonathan Dos Santos

I per acabar a twitter també (sembla que és la eina que més els agrada…) podeu seguir Jonathan Dos Santos i veure que al final la seva vida, és com la de tots, els dilluns, se’ns fan durs 😉 (crec que és oficial, perquè tampoc està verificat)

.

La resta no tenen perfils personals ni professionals encara que hi ha molts impostors de Xavi o Bojan, Pinto no piula (només xiula ;-P ), i per ara, és una llàstima però no podem seguir ni Keita, ni Sergio Busquets, ni Maxwell, Afellay, Nolito, … si me n’he deixat algun o se’l fan nou aviseu-me i aniré actualitzant!

Amb ganes ja de veure el que publiquen tots si guanyem el dissabte… FORÇA BARÇA!

Surto camí de Londres… 😉

Altres entrades interessants