Bon dia! Preparats pel cap de setmana?

Aquests dies hem llegit que…

…”Shit my dad says”, la primera sèrie de televisió “inspirada en Twitter” sembla ser que ha tingut cert èxit però serà cancel·lada. Podeu llegir aquí la història de com va sorgir la comèdia, del llibre que s’ha pubicat (també en català) i veure’n alguna escena, com aquesta on el pare del protagonista no li deixa instal·lar Internet:

.

…hem xafardejat per aquest blog “The Burning House“, molt interessant, on la gent comparteix una fotografia i una explicació per respondre a la següent pregunta: “què t’enduries si s’estés cremant la teva casa?” La veritat és que no m’ho he plantejat mai però si ho teniu clar, hi podeu contribuïr. Curiós que hi ha molts nois que s’endurien calçotets…

.

Amazon ja ven més ebooks per a Kindle (4 anys després del seu llançament) que llibres de tapes dures i normals combinats. Deu n’hi do!

.

…us recomano que passeu una estona per aquesta web, amb una visualització interactiva molt xula on us podreu crear el vostre propi “índex de qualitat de vida” i veure com comparen els diferents països segons el que és més important per a vosaltres. Sembla que potser em trasllado al Canadà…

 

.

…jo sóc més de gossos però m’ha encantat aquesta iniciativa de la marca Friskies: han creat tres apps d’iPad per gats! Aquí podeu veure els iFelins en acció:

.

…si us pensaveu que la darrera era la notícia friki d’aquest recull, us equivocaveu. Clarament guanya aquesta: una parella decideix posar de nom “M’agrada” (Like en anglès) a la seva filla, inspirats per Facebook (via etfelicitofill)

.

…pels que encara teniu el cap a Wembley (a mi m’agradaria tenir-li encara…) us recomano aquesta pàgina on podeu veure l’evolució del metro de Londres. Impressionant veure com ha anat creixent i com ha evolucionat el disseny gràfic i les tècniques de visualització de dades en els darrers anys. Aquest és del 1926… on baixeu?:

.

…recordeu Geocities? trobeu a faltar aquells colors estridents, textures que et deixaven cec, gifs animats que hipnotitzàven? Aneu al “geocitiesizer” i podeu convertir qualsevol web a aquest estil tan enyorat dels 90. Quins records! Us agrada Betes i Clicks versió retro? (important engegar els altaveus)

.

…per acabar, aquest vídeo d’un experiment social fet a Austràlia (en clau d’humor): què passaria si ens demanéssin de compartir pel carrer tanta informació com ens demanen a Facebook? :-)

 

Bon cap de setmana!

 

Altres articles interessants: