És un plaer poder anunciar-vos que la setmana que ve posarem en marxa el 1er curset d’estiu online per a blogaires en català!

.

De que va això?

Ja fa un temps que dones voltes a la idea de posar en marxa el teu blog, però un cop tens el nom, una idea de temàtica i moltes ganes, encara queden un munt de coses per plantejar…

…per on comences?
…a qui aniran dirigits els articles?
…com faràs que els teus lectors et trobin?
…de què parlaràs la setmana que ve? i la següent?

Obrir el teu blog avui en dia és facilíssim amb les eines que tenim disponibles i gratuïtes (més informació sobre on crear un blog) però un cop l’hem muntat, hi ha una sèrie de passos i decisions que són claus per a que sigui un esforç amb futur i satisfactori.

En aquest proper mes, repassarem amb 12 lliçons clares, concises i pràctiques, els primers passos bàsics i imprescindibles per a tots aquells que a partir d’ara volgueu fer un pas endavant i compromèter-vos al vostre blog. Repassarem idees de sentit comú, truquets, consells i eines 2.0 imprescindibles per als bloggers, tot de manera molt interactiva, amb tasques i exercicis pràctics que compartirem per ajudar-nos i animar-nos entre tots.

I com funciona?

El curs és OBERT a tothom que li interessi i TOTALMENT GRATUÏT. Només cal que segueixis els articles que anirem publicant a partir de dilluns que ve, 4 de juliol i fins a final de mes, cada dilluns, dimecres i divendres.

La millor manera de seguir el curs és que et suscriguis als articles de Betes i Clicks i així rebràs les lliçons a mesura que les anem publicant.                                                    

Subscriu-te a Betes i Clicks gratuïtament    

També et pots subscriure per RSS (si no saps de què va, llegeix sobre l’RSS aquí, i no pateixis, és un tema que tractarem al curs) i podràs veure totes les lliçons indexades a la pàgina del curs que hem creat i que anirem completant al llarg del mes.

És per a mi això?

El curs està pensat per a qualsevol que vulgui ser blogger, ja sigui a títol personal, per la feina, per fer currículum, per compartir una afició… Potser acabes de començar o potser ja fa un temps que el vas començar i no has acabat d’arrencar mai, en qualsevol cas, si en tens ganes, anima’t a participar al curs, encara que sigui en algunes lliçons i ajuda’ns a crear una comunitat de blogaires motivats.

No tractarem els aspectes bàsics de “crear” el blog (passos tècnics de com fer-ho, quin servei utilitzar, etc.) Però teniu un article de fa un temps que segueix completament vigent i que us pot ajudar: Com fer un blog: triar un servei de blogs

Si teniu cap dubte, aprofiteu per fer-lo als comentaris aquesta setmana i estareu llestos per posar-vos en marxa quan comenci el curs dilluns.

Com m’apunto?

No cal apuntar-se formalment perquè el curs serà obert a tothom durant tot el mes, però per a poder fer un seguiment millor de qui és qui, us convido a presentar-vos als comentaris, així ens anem coneixent i serà més fàcil quan haguem d’interactuar en els diferents exercicis.

Benvinguts i bevingudes!

Subscriu-te a Betes i Clicks gratuïtament    

imatge CC de lastquest