El fons d’escriptori és una d’aquelles coses que no han canviat gaire des dels inicis dels ordinadors personals. Jo tampoc sóc dels que deixen la imatge per defecte (quin prat més verd eh?, amics de Windows…) però si que quan el canvio llavors em dura setmanes, mesos, fins que quedo ben avorrida de veure la mateixa imatge cada dia (són moltes hores davant de l’escriptori).

Per això m’ha fet gràcia la idea que han tingut els de Wallcast, que realment és ben senzilla i que jo anomenaria “el fons d’escriptori 2.0” ja que afegeix un element de compartir amb família i amics força interessant.

.

Només cal que ens registrem a la pàgina de Wallcast. Per començar a configurar el nostre escriptori ens demana que triem 5 fotos o imatges que ens agradaria tenir-hi (el gos, el nen, el cotxe, el darrer viatge… siguem ben originals! 😉 ). Seguim els passos i ens podrem descarregar l’aplicació de Wallcast (té versió per Windows i per Mac).

Les fotos que hem triat i qualsevol altre que hi afegim, crearà una galeria que anirà canviant al llarg del dia l’aparença del nostre escriptori.

.

Fins aquí res massa especial però Wallcast també té funcionalitats que ens permeten convidar als amics més propers i familiars a contribuir al nostre fons d’escriptori. Per seguretat i privacitat, només ho podran fer aquells a qui convidem.

.

Les persones que convidem poden enviar-nos imatges que apareixeran a la galeria canviant del fons d’escriptori. Poden incloure-hi les fotos enviant-les adjuntes en un email…

.

…o fins i tot a través dels seus telèfons amb l’aplicació de Wallcast per a iPhone.

Què us ha semblat? Una manera simpàtica de canviar el fons d’escriptori sense massa esforç. Us deixo amb el vídeo explicatiu de Wallcast on queda tot molt clar:

[vimeo http://vimeo.com/16640646]

 

Altres articles interessants: