Bon divendres! Aprofiteu el cap de setmana per descansar que dilluns comença el 1er curset d’estiu de Betes i Clicks i us vull a tots ben desperts!

Aquesta setmana hem llegit…

.

…un article en profunditat molt interessant sobre el triomf i el descens a l’oblit de la xarxa social MySpace. Qui sap si en 5 anys estarem llegint el mateix sobre una de les “grans” d’ara?

.

…aquest mapa de l’ús de les xarxes socials al món, interessant per què no només indica el nombre d’usuaris per país sino que els classifica per tipus d’us i com d’actius són. Feu click a la imatge per veure-ho més en detall:

.

…que el President Obama segueix amb les seves iniciatives 2.0 i, després d’haver-ne fet una per Facebook a l’Abril, aquest 6 de Juliol farà la primera sessió de preguntes de ciutadans via Twitter. Aquesta és la web de la iniciativa des d’on es poden enviar preguntes amb el hashtag #askobama i el dia de la sessió es podran seguir en directe les respostes.

.

…evidentment hem llegit molt sobre Google+ (tot i que encara no l’he provat). En farem un article quan arribi el moment i hi siguem tots, però per ara us recomano uns quants articles per saber com és i les primeres impressions dels que l’han provat: el de geeks.cat en català, aquest en anglès que té molts vídeos explicatius i aquest altre, amb imatges de detalls de cada funcionalitat. Aquest és un dels vídeos de presentació:

.

…per acabar, un vídeo de com la tecnologia móbil canviará la manera en què fem la compra, de fet, això ja és una realitat a Korea del Sud. Fascinant, i molt pràctic!

.

…i el punt d’humor “geek”, com fer meditació estil 2.0 😉

Passeu-ho bé! 😉

Altres articles interessants: