Bona tarda, aquesta setmana he anat de bòlit amb el curs per bloggers però he tingut temps per llegir una mica i us porto un recull d’enllaços com cada divendres.

Aquesta setmana hem llegit…

… la història inspiradora de la Fiona, una noia australiana que pateix albinisme i té problemes de vista com a conseqüència. Des que té un iPad, la seva vida ha canviat, ja no necessita fotocòpies per ampliar els textos que llegeix, ho fa ella mateixa amb la pantalla tàctil i ara pot llegir el doble de temps que abans sense cansar-se. La seva mare agraïda va escriure a l’Steve Jobs per fer-li saber i ell li va respondre personalment, demanant permís per compartir la notícia amb el seu equip.

.

…un article divertit que parla dels records i la vergonya que acompanyen els primers noms d’usuari que ens vam posar a la xarxa quan erem adolescents/novatos. Recordeu el vostre?

.

…he rigut una estona amb la història d’aquest “macaco” que li va robar la càmera a un fotògraf i es va fer, entre d’altres aquest auto-retrat… genial!

.

…genial també aquest comic de xkcd, perquè anem tots bojos per provar Google+:

.

…per als que prepareu unes vacances DE VERITAT, imprescindible aquesta guia per fer unes vacances d’email. Espero poder fer alguna cosa així aquest estiu!

.

…hi ha gent que està a l’aguait de tot, i han descobert que Apple ha presentat una patent que podria convertir els nostres iPhones en eines per lligar, permetent-nos identificar les persones del nostre voltant amb qui compartim interessos, ja que els nostres iPhones saben moltes coses de nosaltres (música, webs, aplicacions…). iCelestina? Quina por…

.

…i per acabar, el vídeo de la setmana és el guanyador d’un concurs de curmetratges organitzat per Nokia. Fantàstic, sobretot si tenim en compte que ha estat tot gravat amb un Nokia N8 :-O

[vimeo http://vimeo.com/25451551]

Bon cap de setmana! :-)