Aquesta setmana hem llegit…

.

…que els avions s’estan omplint de “iparatus” i no només entre els passatgers: British Airways està testant la substitució de la informació en paper amb 100 iPads en alguns vols des d’on el personal de cabina pot comprovar tota la informaicó sobre els passatgers, els seients, les reserves, etc. A United Airlines ja han fet el pas i han distribuït més de 11.000 iPads entre els seus pilots, per a substituïr els manuals de vol de tota la vida. Esperem que tinguin l’Angry Birds capat… :-O

.

…parlat d’Angry Birds, les noies estem de sort i ja podem portar la nostra obsessió pels porquets verds malparits i els ocells que els destruiran ben a prop del cor: gràcies a algun geni ja existeix el sostenidor Angry Birds.

.

…el punt d’humor de la setmana l’hem trobat amb aquest vídeo que imagina com seria un producte que (per sort!) Google encara no ha desenvolupat, el GMale, el xicot perfecte “made by Google”. Totes aquestes funcionalitats tan pràctiques que té Google (ho sap tot de nosaltres…) no acaben de ser tan agradables si les fa la teva parella… m’ha fet riure 😉

.

…en temes més seriosos, trobem aquest article a l’edició britànica de la revista Wired sobre les capitals de l’emprenedoria tecnològica (o startups) d’Europa que inclou Barcelona i algunes empreses nascudes aquí que segons l’article tenen potencial.

.

…si patíeu perquè us sobrava temps lliure, us avisem que ja es pot jugar a la versió Facebook dels Sims. Ja ho estan fent més de 32 milions de persones! Si, com jo, has aconseguit resistir-te a les granges i grups mafiosos fins ara, aquesta és una prova de foc a superar. No. Tinc. Temps.

.

…hem llegit en aquest recull la situació d’algunes webs que havien estat molt populars i que sembla que estan “morint”, amb alguns motius o arguments per explicar-ne la decaiguda. Entre elles MySpace, Bebo i Chatroulette, us en recordeu?

.

…ens hem topat amb un projecte de l’artista Mario Klingemann, exposat a Munich: un botó de “m’agrada” real, tangible i que podem pitjar (si ens agrada). Em venen al cap molts usos per aquest invent, sobretot si es pogués connectar als nostres perfils de facebook…

.

…i per acabar, segueixen sortint articles interessantíssims sobre Apple, el seu futur i el seu passat. Us deixo amb dos reculls de vídeo: els 10 anuncis d’Apple més virals i 10 moment icònics de l’Steve Jobs. Aquests són un parell dels meus preferits:

Recordeu els anuncis de “sóc un Mac” i “jo sóc un PC”? :-)

La presentació de l’iPad, la darrera gran introducció d’un nou producte:

Bon cap de setmana!

Això és un article de Betes i Clicks, si t’ha agradat, subscriu-te o comparteix aquest article amb els teus amics. I no t’oblidis de VOTAR BETES I CLICKS ALS PREMIS BLOC CATALUNYA