La darrera setmana Betes i Clicks ha estat molt mediàtic! Arrel del Premi Bloc Catalunya hem sortit en algunes ràdios així que ara podeu “escoltar” Betes i Clicks a més de llegir-lo! :-)

He actualitzat la pàgina de Betes i Clicks als mitjans amb totes les aparicions però aquí us deixo les aparicions més destacades per si us interessa

Després de guanyar un Premi Bloc, la setmana següent a Onda Cero Girona ens van fer una entrevista a fons de gairebé 7 minuts on vam parlar del blog, dels temes que tractem, com va començar, quins plans de futur tenim… Aquí la podeu escoltar sencera:
.

.

Diumenge passat vam participar en una tertúlia al programa Eureka! de Com Ràdio amb en Jordi Serra de BitsCatalans (millor blog TIC professional), Xavier Lasauca de L’ase Quàntic (millor blog de ciència personal), Daniel Closa de Centpeus (millor blog de ciència professional) i Josep Campmajó de Stic.cat (organitzadors dels Premis Blocs). Aquí podeu escoltar tota la tertúlia:.

Aquí estem en Jordi Serra i jo durant la tertúlia, en una captura d’un vídeo que en Josep Campmajó va gravar a l’estudi:
.
.
El mateix dia i gairebé al mateix moment, al programa Via Lliure de Rac1  van parlar de Betes i Clicks (molta estona i molt en detall) com a una de les recomanacions de la setmana. Moltes gràcies! També ho podeu escoltar: