Si encara recordes amb nostàlgia la sensació de posar la cinta, canviar la cara i rebobinar per trobar la cançó perfecta i si ets dels que creus que no hi ha res més romàntic que sentir “t’he gravat un cassette amb algunes cançons que he pensat que t’agradaran”… AirCassette és la app per a tu!

.

.

Viatja al passat des de la tecnologia més moderna, descarregant la app (1,59€) per al teu iPhone i podràs reproduïr la música que tens habitualment al reproductor amb una visualització còmoda de navegar i amb una estètica retro molt ben aconseguida.

.

Pots escollir quin estil de cinta vols i hi veuràs escrita la informació del que està sonant. Veuràs la cinta anar donant voltes i si avances endavant i endarrera, fa l’efecte realista de rebobinar i avançar.

.

.

A banda de ser una app “maca” també té avantatges: et permet crear els teus “mixtapes”, compartir-los i fer una “cua” de cançons per a que vagin sonant (ideal per a una festa i una funcionalitat que el reproductor per defecte d’iTunes per ara no té).

El millor és veure-la en acció:

És d’aquelles apps que personalment m’enamoren, espero que us agradi! :-)

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament

 
 Altres articles que et poden interessar: