Bon divendres! Pinta que aquest cao de setmana no hi haurà treva pels paraigües així que, si preferiu quedar-vos a casa, amb la manteta a la falda i aprofitar per posar-vos al dia del que es mou per la xarxa, us deixo unes quantes recomanacions.

Aquesta setmana hem llegit…

…que, segons aquest article del Wall Street Journal, als EUA els xefs són els últims que s’estan apuntant a la moda (encara hem de parlar de moda?) de Twitter, oferint un punt de vista “exclusiu” del que s’està coguent (literalment) entre els fogons dels seus restaurants.

.

…seguint amb Twitter, llegim que l’actor de comèdies Steve Martin (amb gairebé 2 milions de followers a @stevemartintogo) publicarà un llibre l’any que ve que recollirà els seus millors tweets (sembla ser que són divertits). Tots els ingressos aniran a benefici d’un projecte solidari.

.

…que Google Street View està experimentant amb un nou tipus de “viatge virtual”, aquest cop en tren, des d’on les seves càmeres han captat l’experiència de viatjar en ferrocarril per una de les rutes més espectaculars del món a Suïssa. Aquí podeu veure el vídeo que presenta la iniciativa:

.

…que uns directors han decidit transformar diversos videojocs en curtmetratges de terror, entre ells Angry Birds. Es tracta d’una adaptació lliure inspirada en la famosa pel·lícula “The Birds” the Hitchcock sobre uns ocellots molt enfadats perquè volen recuperar els ous que els han robat. Fa yuyu

.

…hem descobert una app que genera una targeta de visita que pots imprimir i portar al proper esdeveniment de networking al que assisteixis: gràcies a un codi QR que es pot escanejar, els assitents podran connectar amb tu a través de Google + fàcilment amb els seus móbils. Podeu anar aquí per generar la vostra.

.

…ha nascut una iniciativa online amb l’objectiu de que no passin desapercebuts tots aquells guaperes que trobem al transport públic. Si ets un noi guapo i viatges amb el metro de Londres (perdó, “the Tube”) estigues al cas perquè pots acabar catalogat a la web “TubeCrush”. També hi ha la versió NY “SubwayCrush”… per ara, no hem trobat versió TMB… per ara…

.

…si esteu per Londres, a banda de sortir retratat mentre jugueu a Angry Birds al metro, també podeu visitar una botiga pròpia de Google que han obert fins Nadal en una sucursal de PC World a Tottenham. Hi podreu provar el Chromebook i una col·lecció d’accessoris.

.

…i per acabar, Twitter ha publicat el que ha anomenat “Twitter Stories”, una col·lecció d’històries reals on Twitter ha estat protagonista: la llibreria que es va salvar gràcies a un tweet, gent que es va conèixer, trobades improvisades, noves relacions… tot molt emotiu i un punt pel·liculero però molt entranyable. Si teniu la vostra pròpia història twitter la podeu enviar amb el hashtag #TwitterStory. Us deixo el vídeo d’una d’elles: