Avui en comptes d’un recull com déu mana ens hem pres un descans per presentar-vos un nou sistema de subscripcions per als seguidors de Betes i Clicks.

A partir d’ara els que us heu subscrit per rebre actualitzacions per email cada vegada que publiquem les seguireu rebent però amb un format millorat. La novetat és que ara també rebreu un cop al mes un resum dels millors articles, amb continguts, recomanacions i promocions exclusives.

Si ho preferiu, també teniu l’opció rebre només la Newsletter mensual.

Si no ho heu fet ja, subscriviu-vos! Us tenim preparat un premi… seguiu llegint 😉

Entre tots vosaltres que esteu subscrits a la llista i els que us subscriviu en el proper mes (fins al 31 de desembre, abans d’enviar la newsletter del proper mes) sortejarem una còpia del llibre “The Art of iPhoneography”, una guia a la creativitat fotogràfica amb les aplicacions per iPhone. Mireu quina bona pinta:

Anunciarem el guanyador a la propera newsletter! Espero que us agradi la primera, la de Novembre, que rebreu al llarg del dia d’avui! :-)

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament