Quan compres online, és molt pràctic, amb uns quants clicks pots tenir el que sigui sense moure’t de casa, pots comparar preus i trobar ofertes molt interessants. D’altra banda, quan compres a les botigues de tota la vida, al carrer, tens la confiança dels botiguers que coneixes, la possibilitat d’emprovar-te coses i remenar, i si no t’agrada o hi ha cap problema, ja saps on t’atendran. Perquè hem de triar una cosa o l’altra?

Puntcentric és un nou centre comercial online creat per uns emprenedors gironins que et permet comprar a través d’Internet als comerços de la teva zona.

Si voleu saber més sobre els creadors de Puntcentric, us recomanem l’entrevista que publiquem avui al blog d’ElGiroscopi

Per començar a utilitzar Puntcentric, només cal que indiquis la teva localització per tal de veure les ofertes dels comerços que tens més propers. El portal és recent però cada vegada comencen a animar-se més i més comerços i la oferta per a cada zona anirà en creixement.

.

Podem navegar per les diferents zones temàtiques o triar entre diverses categories i subcategories de productes: menjar i beure, moda, llar, esport, tecnologia…

.

Pots navegar entre el catàleg de productes com per qualsevol altre centre comercial online, amb ofertes i preus interessants:

.

Per a cada producte veuràs la seva pàgina, amb imatges de la botiga i informació sobre l’adreça física. Pots decidir si vols pagar online, rebre’l a casa o imprimir un cupó i recollir-lo a la botiga pagant-ne el preu indicat a Puntcentric.

.

També hi ha una zona de cupons amb promocions especials per alguns productes i comerços, amb descomptes que valen molt la pena.

Si teniu un comerç o voleu recomanar als vostres botiguers de confiança que s’animin a vendre online, aquí trobareu tota la informació.

Si voleu saber més sobre els creadors de Puntcentric, us recomanem l’entrevista que publiquem avui al blog d’ElGiroscopi

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email totes les novetats, subscriu-te gratuïtament

 

Altres articles interessants: