Tot i que personalment no m’hi trobo sovint, ara que s’acosten els dies de sopars d’empresa, celebracions familiars, revetlles de cap d’any i altres saraus diversos, més d’un us trobareu amb el següent dilema: “com em poso la corbata que em va cagar el tió l’any passat?” o “com puc fer un d’aquells nusos dobles que porten els que en saben sense que quedi un xurro?”

Doncs amics, com per a tantes coses en aquesta vida, ja hi ha una app per això! TieSight és una app amb versió per a Mac (0,99$) i per a iPad (1,99$). Amb un mètode tipus “realitat augmentada” funciona com un mirall que et va guiant pas a pas gràcies a la imatge de la teva webcam.

.

Podeu escollir entre 10 diferents tipus de nusos (qui m’havia de dir que hi havia tantes maneres de posar-se una corbata!):

.

Llavors gràcies a la webcam, pots veure la teva imatge a la pantalla i començar a seguir els passos gràcies a les indicacions:

.

Com que probablement tindreu les mans ocupades, podeu fer servir la veu o fer un soroll per passar al següent pas (això ho trobo genial!):

.

…i a fardar aquest Nadal!

Sincerament, em fa una mica d’enveja i em vénen ganes de posar-me corbata també!

Recordeu que hem estrenat unes noves subscripcions a Betes i Clicks. Ara podeu triar entre rebre totes les nostres actualitzacions per correu o rebre només una newsletter mensual amb el millor de cada mes i continguts exclusius. I abans de cap d’any sortejarem un premi entre tots els subscriptors!

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament

 
Altres articles interessants: