Bon divendres! M’he llevat amb un bon refredat així que aquest cap de setmana pinta que passaré una bona estona tapadeta amb una manta llegint. Si us apunteu a un fer quelcom similar, aquí us deixo un grapadet d’enllaços per passar l’estona.

 

Aquesta setmana hem llegit que…

 

ens han recomanat a la revista del DIR d’aquest mes de Febrer. Ens ha fet gràcia llegir-ho i assabentar-nos que tenen un blog i que podem llegir la revista online a través d’Issuu. Prometo próximament un article d’enllaços i apps per a posar-se en forma! :-)

 

…una de les coses més curioses que he llegit en un temps és que una empresa americana ha inventat el “wi-fi en esprai”. Es tracta d’una substància en esprai que funciona actúa com a potenciador de senyal i converteix qualsevol superfície o objecte en una potencial antena. Jo també m’ho he hagut de llegir dos cops per saber que no era broma.

 

…ah, Pinterest! Ja en teniu la invitació? És la xarxa social del moment, tant que fins i tot l’exèrcit americà l’utilitza. Em costa de creure’ls compartint fotos de manualitats, cupcakes i modelets però hi tenen més de 20 taulells molt diversos i molt patriotes:

 

… i Google + com va? L’empresa Website Monitoring ha creat un infogràfic que recopila dades sobre el perfil d’usuaris típic de la xarxa social de Google. Sembla que poc a poc va guanyant els seus adeptes i que està aquí per quedar-se. Entre les dades més interesants, l’estat espanyol està en el top 10 de països on més s’utilitza i l’usuari típic seria un home solter, estudiant i de Bangalore. Aquí us en deixo un fragment, aneu a la web per veure’l sencer:

 

…La setmana passada comentàvem que s’estaven fent estudis per a crear apps que funcionéssin com a substitut de la teràpia psicològica. Aquesta setmana en NYT hi ha dedicat un article on explica més en detall aquests estudis que s’estan fent i el potencial dels smartphones com a eines per a combatre l’ansietat.

 

…també vam parlar del nou servei de l’aerolínea KLM que et permet connectar amb els altres passatgers abans de volar i fer amics i contactes a l’aeroport i als avions. Aquesta setmana hem trobat un vídeo de presentació, per si voleu saber exactament com funcionaria.

…a Japó, Google ens proposa visitar virtualment antigues coves a través de Google Street View. Podem passejar-nos per diverses cavernes i una antiga mina. La companyia també anuncia que aquest any podrem fer Google Street per l’Amazones. Increïble!

…en notícies frikis, tràgiques i 2.0 llegim que a Tennesee un home va assassinar dues persones per haver-li retirat l’amistat a Facebook a la seva filla. Ufff!

…i per acabar en una nota més positiva, us deixo amb aquest “smartwatch”, un híbrid de rellotge i smartphone que es diu “i’m Watch” i ens permet consultar internet, utilitzar xarxes socials, calendaris, etc des del rellotge. El vídeo de presentació té molta gràcia, sobretot quan surten persones parlant amb els seus canells. Molt James Bond tot plegat. Gràcies a @Pau_Blasco per la recomanació.

Molt bon cap de setmana, tapeu-vos bé! Vaig a mocar-me…

 

Recordeu que hem estrenat unes noves subscripcions a Betes i Clicks. Ara podeu triar entre rebre totes les nostres actualitzacions per correu o rebre només una newsletter mensual amb el millor de cada mes i continguts exclusius.

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament