El recull setmanal ha hagut d’esperar a avui per temes de feina i gastronòmics (ahir tenia calçotada i s’havia de fer la salsa! :-) ) però a canvi us porto un grapat d’enllaços entretinguts i, a la seva manera, interessants.

Aquesta setmana hem llegit que…

…per a tots els que no us atrevíeu a provar les xarxes socials, no fos cas que fossin pecat, esteu d’enhorabona. El Papa ha proclamat que són bones per a comunicar-nos i cercar veritats, significat i esperança. Al·leluia!

 

…el que no sé si li agradarà gaire al sant pare és aquest invent, LikeBelt, el cinturó “m’agrada” que et permet fer “m’agrada” a un lloc, marca, etc a Facebook a través d’un petit moviment de malucs. Estic segura que amb aquest cinturó (i sobretot fent aquest moviment tan poc suggerent…) no fas gens el ridícul. Nooo… i ara! Veure per creure:

 

…el papa també ens recomana que compaginem la vida 2.0 amb una mica de vida interior. Això està en línea amb aquest article interessant que he llegit al NYT, sobre com la nostra vida cada vegada més connectada ens porta a una necessitat cada vegada més gran de desconnectar. Per reflexionar-hi… i apagar una estona l’ordinador.

 

…el Guardian dedica un article a parlar dels bloggers de “street style”, els bloggers que documenten l’estil i la moda que es porta al carrer. Hi trobareu vuit mini entrevistes amb alguns dels més destacats.

 

…el mateix diari publica també un article sobre la història d’Amanda Hocking, l’escriptora que va decidir auto-publicar les seves novel·les (rebutjades per diversos editors) amb l’objectiu de treure’s uns diners. 18 mesos més tard, ha venut 150.000 còpies i ha simbolitzat els canvis i reptes als que s’enfronta el món editorial.

 

…ja està en funcionament la xarxa social que us faltava: LittleMonsters, la comunitat 2.0 per als fans de Lady Gaga. Per ara funciona només per invitació però ja pots demanar la teva… i esperar! (Sí, ho confesso, jo n’he demanat una…)

 

…els nostres móbils sembla que ja fan de tot, però un equip de científics americans estan estudiant les possibilitats d’utilitzar apps i smartphones per tractar malalties mentals com ara la depressió. Podrà algun dia el telèfon substituir al psicòleg?

 

…si no us ha fet yuyu l’enllaç anterior, suposo que no creieu en la possibilitat de que el teu telèfon es giri en contra teva i es converteixi en un psicòpata assassí. Llavors és que no heu vist aquest curtmetratge tan ridícul com divertit: Psycho Siri:

 

…i per acabar aquesta setmana, amb un vídeo no n’hi havia prou així que us deixo aquest curtmetratge espanyol sobre l’app Whatsapp, el doble check i els problemes de parella. M’ha semblat molt bo i molt ben trobat:

 

Que acabeu de gaudir del diumenge!

 

Recordeu que hem estrenat unes noves subscripcions a Betes i Clicks. Ara podeu triar entre rebre totes les nostres actualitzacions per correu o rebre només una newsletter mensual amb el millor de cada mes i continguts exclusius.

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament