Avui us recomano Cinemagram, una nova app de fotografia disponible per ara per a iPhone (1,59€). I no és una app de fotografia com les altres, sinó que aquesta ens permet crear “cinemagraphs”, aquest curiós híbrid entre una fotografia i un vídeo del que vam parlar fa uns mesos en el recull (i que, com a mi, sé que a molts us van captivar).

Aquí podeu veure exemples de “cinemagraphs”, com aquest:

El petit “problema” d’aquestes fotos animades és per a crear-les necessitaves fer unes quantes virgueries i unes horetes de photoshop però, gràcies a la feina d’uns desenvolupadors canadencs, gràcies a Cinemagram les pots crear fàcilment en pocs passos.

Només cal que capturis la imatge fent-ne un petit vídeo de 2 a 3 segons i sel·leccionis una petita part de la imatge (una finestra, uns ulls, unes mans…) per a que quedi animada mentre la resta sigui una foto estàtica.

Després, com tot bona app d’iphoneografia, pots aplicar-hi filtres de colors i d’estil “vintage”, compartir-la amb les teves xarxes socials o amb la pròpia comunitat de Cinemagram.

Jo ja me l’he instal·lat i la veritat és que les fotos dels altres usuaris són força espectaculars i “donen el pego”, no sembla excessivament difícil capturar una imatge interessant d’aquesta manera. Podeu veure’n algun exemple més al tumblr de l’aplicació, i aquí us en deixo algunes més per inspirar-vos:

Què us sembla? Ho provareu? Si en feu algun de xulo, compartiu-lo amb tots nosaltres als comentaris! :-)