Cada vegada més el nostre dia a dia és un batibull de finestres i aplicacions, pestanyes i missatges pendents. Clica aquí, clica allà, publica, comenta, respon… De vegades necessitem parar, encara que siguin uns minuts, calmar-nos i no deixar que l’estrés ens superi. Afortunadament aquí us porto 5 enllaços per relaxar-se amb un sol cop de click. Sempre et quedarà l’opció és sortir de davant l’ordinador i fer una volta.

 

1. Do Nothing for 2 minutes

Com el seu nom indica, aquesta web ens demana “no fer res durant 2 minuts”. Hi entrem i simplement ens quedem observant el mar, la posta de sol i escoltant el so de les onades. Si movem el ratolí o toquem el teclat el comptador para i hem fracassat. Qui m’havia de dir que seria tan difícil no fer RES durant 2 minuts!

2. Rainy Mood

Sabeu aquella sensació quan fora plou i nosaltres estem a dins, amb el pijama, tapats amb una manta veient les gotes caiguent a la finestra? Doncs aquesta web és l’equivalent online d’això, amb el so de la pluja i un vídeo de les gotes caiguent, pots reproduïr aquesta sesació de comfort encara que faci un sol radiant.

3. SimplyNoise

Si el que us ajuda a “desconnectar” el cervell és una mica de soroll blanc de fons, us recomano aquesta web. Us permetrà escollir entre tres tipus de sorolls, fer que el volum oscil·li amb diferents freqüències i fins i tot programar-hi un temporitzador per què s’apagui en un temps determinat. També hi ha aplicació per iPhone.

Per cert, ja heu descarregat les 10 apps per a relaxar-se i sentir-se millor?

4. Calm.com

No hi ha res com ser davant del mar per sentir una sensació de serenitat: l’horitzó, tan lluny, les onades, que no les podem controlar, el seu soroll, suau… M’agrada tant que m’encantaria poder veure el mar cada dia. Si per llàstima, com jo, no teniu el mar fàcilment a l’abast o algun altre paisatge natural que us inspiri, teniu Calm.com. Aquesta pàgina recull bucles de vídeo i so d’escenes calmants. N’hi ha unes quantes per triar (però de vegades tarden una mica en carregar, cal tenir paciència… i valen la pena)

5. Cute Roulette

Si voleu més acció, i oblidar els mals rotllos ràpidament, no hi ha res com Cute Roulette, una cadena imparable de vídeos de coses moníssimes (és a dir, animalons de tota mena) fent tota mena d’accions moníssimes (ballant, corrent, o simplement ser peludets). Si sentiu que us esteu posant de mal humor, correu a clicar cap allà, és inevitable somriure i fer oooooh!

I vosaltres, què preferiu per relaxar-vos?

Recordeu que hem estrenat unes noves subscripcions a Betes i Clicks. Ara podeu triar entre rebre totes les nostres actualitzacions per correu o rebre només una newsletter mensual amb el millor de cada mes i continguts exclusius.

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament

Altres articles interessants: