Si gaudeixes de la cuina i la gastronomia i vols compartir la teva afició a la xarxa, no ho dubtis, ha arribat el moment de crear el teu blog de cuina. Com que són dos temes que personalment m’agraden molt, els blogs (oh si!) i la cuina (mmmmhhhmm!) no podia deixar passar aquesta oportunitat fantàstica d’unir forces amb una blogger de cuina reconeguda, la Loreto López de Vergara, de Sabores de Colores per crear un petit curset sobre “Com ser blogger de cuina”.

Serà un curset presencial de 8h (repartides en dues sessions de 4h dos dissabtes consecutius aquest mes) a la Cookiteca de Sant Cugat. Si sou cuinetes i no coneixeu la Cookiteca… benvinguts! :-)

Hi aprendreu a crear i gestionar el vostre propi blog de cuina, amb els elements clau per a un bon article, com treballar amb fotografies, idees de contingut, receptes i bones pràctiques per a un bon blog.

Des de la primera sessió ja crearem els blogs i publicarem els primers articles, amb receptes que prepararem al taller. Vine a fer “clicks” i cuinetes! Hi haurà temps per a tot! :-)

A la segona sessió parlarem de com donar a conèixer el blog, utilitzant les xarxes socials i participant a la blogosfera. També cuinarem i escriurem més articles! En marxar tindreu el vostre propi blog creat, els primers lectors i un munt d’idees per a tirar-lo endavant.
Aquí us en deixo les dades, per apuntar-vos, aneu a la web de Cookiteca:

Curs complet: 2 sessions 17 i 24 de març de 2012

  • Preu: 185 € (per totes dues sessions)
  • Horari: 10:00-14:00
  • Curs impartit per: Anna Codina i Loreto López de Vergara

Apunteu-vos! I si ho feu, deixeu un comentari que així ens “coneixem” abans de conèixer-nos!