Recordeu els primers móbils (recordeu Nokia??!?) i el furor de les carcasses “intercanviables”? :-) Les modes passen però per molt iSofisticats que ens haguem tornat alguns encara sentim aquesta necessitat de “completar” el disseny del nostre telèfon amb accessoris més o menys estètics i més o menys absurds. Encara que el disseny vingui firmat per Apple.

El vostre móbil no estarà complet sense algun d’aquests fantàstics productes que avui us portem a La Tienda en Casa Betes i Clicks!:

 

1. Auricular-altaveu

Aquest auricular gegant és un clauer (molt pràctic) que pots enxufar a la sortida d’àudio del teu telèfon per a compartir amb tothom la teva música i fer amics a l’autobús.

 

2. Despertador

Aquest és potser l’accessori més elegant de la llista, per a la vostra tauleta de nit si feu servir l’iPhone també per a llevar-vos.

3. Plàtan

L’accessori imprescindible per aquesta temporada, perquè tothom sap que en realitat quedes molt millor amb un telèfon a l’orella.

4. Marcador

La propera vegada que algú em digui que l’iPhone va bé per a tot menys per a fer trucades, li regalaré un d’aquests. Em provoca nostàlgia del telèfon que tenien els meus avis.

5. Peluix

Per als pares i mares que sabeu que no hi ha res millor per a una sala d’espera del pediatra que un iPhone. Aquest és l’accessori perfecte per a convertir-lo en una joguina i protegir-lo de ditets enganxosos.

6. Llibreta

Perfecte per a jugar a Angry Birds durant la classe d’àlgebra sense que ningú se n’adoni! Ara que venen exàmens potser te’n penediràs…

7. Retro

Si aquest estil minimalista modernillo que es porta ara no és el teu, no et procupis: amb aquesta carcassa tindràs totes les funcionalitats del 2012 amb l’estètica del 1989.

8. Lents

Si et prens l’iphoneografia molt seriosament, necessites un accessori com aquest, amb 3 lents intercanviables (ull de peix, macro i gran angular). I si no queden bé, uns filtres i au! (d’acord, confesso que aquest m’agrada molt… la setmana que ve és el meu aniversari per si algú s’anima… ;-P )

9. Submergible i resistent

Si voleu protegir el telèfon de cops, pols i submergir-lo fins a 2m (perfecte per a en James Bond o per baixar a la platja) aquesta funda (extranyament compacta) promet que quedarà com si res.

10. Obridor

Si tu portes la funda submergible a la platja, pots regalar-li aquesta altra al teu col·lega, per a que vagi obrint les birres de la nevereta. Que sapiguem encara no s’ha inventar l’app-nevera.

11. Sushi

I per acabar, el camuflatge perfecte per a protegir-te dels lladres de telèfons: la funda sushi! És tan realista que venen ganes de menjar-se-la! Si no sou fans del peix cru, hi ha altres opcions de plats japonesos: fideus,

En teniu o coneixeu algun altre més d’interessant? Compartiu-lo als comentaris!

Encara no estàs subscrit a Betes i Clicks?. Ara podeu triar entre rebre totes les nostres actualitzacions per correu o rebre només una newsletter mensual amb el millor de cada mes i continguts exclusius.

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament

Altres articles interessants: