Tots sabem que un smartphone té molts números per “volar” si en un moment de distracció el deixem sobre una taula i tenim la mala sort que passi un “amic del que no és seu”. A alguns (molts!) de nosaltres potser ens ha passat que, així, de cop, en un instant, ens hem quedat sense móbil. Podem prendre precaucions i activar aplicacions per a poder intentar recuperar-lo (o almenys les dades), però, i si poguessim evitar que ens el robin?

Us presento 1TapGuard (0,89€), el “gos guardià” que protegirà el vostre telèfon!

 

 

Creat per un emprenedor català (vam parlar d’algunes de les seves altres apps fa un temps) amb aquesta aplicació podreu activar un mode de seguretat en el vostre móbil que detecta quan el dispositiu està sent mogut i activa una alarma que simula un gos bordant a tot volum, descobrint i (esperem) aturant el lladre in fraganti.

 

Funciona fins i tot, amb l’aparell bloquejat, en repós o en silenci i es desactiva i torna activar si rebem una trucada. Podem triar entre diferents sons de gossos bordant, diferents volums i fins i tot un so de sirena de policia. Aquí en podeu llegir una mica més d’informació i veure’n un vídeo promocional:

Personalment m’ha semblat una idea increïblement senzilla però tan útil! Resol un problema real. I com diu el propi creador: “no cal donar de menjar ni passejar un gos de veritat”! Tot són avantatges amb un “iGos” 😉