Aquesta època de l’any ja hi ha gent que està pendent del temps per a que nevi una mica allà on toca i es pugui inaugurar com déu mana la temporada d’esquí. Els esports de neu, com molts altres ja necessiten com a part essencial de l’equipament els nostres smartphones. Com podem treure el màxim profit del nostre temps quan tenim la muntanya als nostres peus?

Skitude és una aplicació creada des de Girona que agrupa tota la informació i funcionalitats que necessites a la neu, especialment creada per a esquiadors i snowboarders 2.0.

Per començar només cal que descarregueu l’aplicació (gratuïta!) per al vostre dispositiu iPhone o Android. En primer lloc hi podreu trobar centralitzada tota la informació rellevant: previsió metereològica, estat de la neu, amb els avisos en temps real, mapes d’aproximadament 2.500 estacions (als 5 continents!). Per a cada estació hi trobareu dades en detall dels punts d’interés, com ara les pistes, els telecadires, serveis de restauració, d’emergència o altres.

 

Gràcies al GPS també té funcions de localització que et permeten registrar per on passes, fer fotos geolocalitzades, generar estadístiques i dades de les teves baixades o la possibilitat de localitzar la família i els amics (s’ha acabat allò de quedar tots al bar a una hora i que tothom arribi tard!). Una funció clau és la possibilitat de poder enviar una senyal d’emergència amb la nostra localització si, per mala sort, prenem mal o tenim cap problema. També hi trobareu funcionalitats molt pràctiques i més sofisticades, com els mapes offline (no sempre hi ha cobertura!) o visualització de realitat augmentada.

Evidentment podràs compartir des de l’aplicació la teva activitat a les xarxes socials i tota la informació queda guardada “al núvol” i podeu connectar-vos-hi també a través de la versió web de la plataforma a skitude.com.

 

El més interessant és poder tenir tot el que necessites en una sola app perquè, sincerament, dalt del telecadira ja tens prou feina en vigilar que no et caigui el telèfon quan et treus els guants per estar remenant molt.

ATENCIÓ: Des de Skitude ens han ofert un premi per als lectors de Betes i Clicks que es moren de ganes de pujar a les pistes! Només cal que aneu a la pàgina a Facebook de Skitude i hi deixeu un comentari. Els podeu explicar què en penseu de l’app i que l’heu vist aquí. Els 10 primers en fer-hi “m’agrada” i deixar un comentari guanyareu una “braga” per tenir el coll i el cap ben abrigats aquesta temporada. També podeu aprofitar i passar-vos per la pàgina de Betes i Clicks si encara no ho heu fet!

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament

Altres articles interessants: