És molt típic començar l’any amb un munt de bons propòsits. La llista de coses a fer la posem al dia i per uns moments vivim amb la il·lusió de que som tan productius com ens imaginem i anem tatxant les tasques completades. Si tenim sort aquesta motivació ens dura fins a les properes vacances. Però no tot a la vida són coses que “hem de” fer. Per sort, també hi ha coses que volem fer i que necessitem recordar per a quan tinguem temps per a nosaltres: llibres per llegir, pel·lícules per veure, música per escoltar…

Done Not Done és una llista de “coses pendents” en forma d’aplicació web i aplicació móbil (per iPhone, per ara) que et permet recopilar tot el que t’agradaria veure, sentir, llegir o fer, trobar noves idees i recomanacions i saber què tenen pendent els teus amics.

 

Per començar ens demana que ens registrem fent servir el nostre compte de Facebook o Twitter. Escollim un nom d’usuari i contrassenya i un cop dins ens ajuda a buscar els nostres amics a través dels contactes a les xarxes socials. Per ara hi ha pocs usuaris (jo només hi he trobat 4 contactes de twitter) però a mesura que la gent ho provi en trobarem més. A continuació ens fa una pregunta “tipus test” per configurar el nostre perfil des de zero: què hem vist, què ens agrada… Qui no ha vist Casablanca?

 

Podem afegir diverses coses a la llista de “fetes i, un cop hem comentat i puntuat, l’únic pas que ens queda és afegir una “cosa a fer” a la nostra llista de pendents per inaugurar-la. Ens fa suggeriments diversos on segur que trobeu alguna cosa d’aquelles que fa temps que quedava per fer. (Si no heu vist “Regreso al futuro”, “Jurassic Park” o els “Goonies”, per favor, deixeu de llegir aquest blog que teniu feina!).

I així ja podem visualitzar la llista de coses que hem fet (Done) i la de coses pendents (Not Done). També podem cercar qualsevol peli, llibre, disco, etc… per afegir a la llista i a l’apartat “Ideas” hi podrem trobar si ens falta inspiració, recomanacions en base al que han apuntat a la seva llista altres usuaris. Fins i tot hi ha l’opció de veure quines coses els nostres amics tenen pendents i posar-se d’acord per fer-ho junts. Només falta triar a casa de qui i posar-se d’acord qui porta les crispetes.

Per si voleu apuntar i consultar coses des de qualsevol lloc, podeu baixar-vos l’aplicació per a iPhone que és gratuïta i té un disseny impecable. Espero que això us doni idees per a no avorrir-vos aquest cap de setmana!

 

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament

Altres articles interessants: