Vivim en una època en que tot és molt més public, ens passem el dia emetent tweets sobre el que ens passa pel cap, publicant a Instagram fotos del que estem experimentant i creant àlbums a Facebook per a cada gran ocasió. En aquest món 2.0 però, de tant en tant també necessitem un espai on compartir amb el món de forma anònima els nostres secrets més íntims i privats. La darrera sensació entre els joves és l’app Whisper, on, des de fa mesos i per ara majoritàriament en anglès, persones de tot el món fan la seva “confessió digital”.

 

Screen Shot 2013-06-02 at 7.14.46 PM

.

En l’esperit del conegut blog PostSecret (que va tenir la seva app que va morir d’èxit), Whisper (gratis – iPhone) ens permet afegir una fotografia, del nostre carret, fent-la amb la càmera del móbil o cercant a la web una imatge que transmeti el concepte del que volem expressar. Un cop escollida, hi podem aplicar filtres (evidentment!) i escriure-hi el nostre secret en un màxim de 200 caràcters.

 

.

Escollim entre una de les 4 tipografies disponibles i l’aplicació crea un usuari “anònim” per a nosaltres (ens suggereix un nom d’usuari i ens demana que creem un pin), res més, per a protegir la nostra identitat. Cada cop que volguem veure la nostra activitat dins l’app ens demanarà aquest pin. Els usuaris poden marcar secrets com a favorits, respondre-hi amb comentaris o nous secrets.

Des de la pàgina principal de l’aplicació podem seguir els secrets més recents que s’han publicat d’arreu del món, els més populars (segons les respostes i favorits) i els propers (si tenim activades les opcions de localització).

 

 

Shhht! I vosaltres, on confesseu allò que no es pot dir?

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament

Altres articles interessants: