Admetré que no provo molts jocs per a smartphone o iPad. No és que no m’agradin, és que em conec i sé que, quan són bons, enganxen. I sóc de les que em passaria una hora dient “una partida més i prou”… Per això començo per disculpar-me si arrel d’aquesta entrada adquiriu un nou vici, però no em puc estar de dedicar una entrada a Dots, el joc gratuït que està causant furor a les App Stores de mig món.

playing-dots

 

La premisa és ben senzilla: tens un minut i 36 punts (en un quadrat de 6 per 6) de cinc colors diferents. L’objectiu és anar eliminant punts unint els punts del mateix color (mínim 2) traçant-hi línees amb els dits, ja sigui en línea recta o en angles de noranta graus. Aquesta mena de “tetris” post-modern també té el seu equivalent a les quatre ratlles de cop: si dibuixem un quadrat o rectangle (hem de tancar-ne els laterals), tots els puntets d’aquell color desapareixen.

mzl.ytfdgswg.480x480-75

 

A mesura que juguem, anem acumulant punts que es poden canviar per petits “comodins” que ens permeten guanyar temps o eliminar punts o colors durant les partides. El joc és gratuït però els comodins també es poden “comprar”.

 

  Screen Shot 2013-07-04 at 8.59.11 AM

 

 

Si podeu, us recomano que proveu de jugar-hi també en un iPad, amb una superfície més gran, us convertireu en mestres dels Dots més aviat! :-)

 

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament

Altres articles interessants: