Status Board (8,99€) és una app curiosa per a iPad que ens permet convertir el nostre dispositiu en un panell de control per a la nostra productivitat. És una app més cara del que estem acostumats però si en fem bon ús, sobretot de les opcions customitzables, en podem treure rendiment per a que valgui la pena.

Per començar, Status Board ofereix sis panells d’informació bàsics (podem escollir-los i ordenar-los al nostre gust).

 

Screen Shot 2013-10-26 at 16.36.02

Hi trobareu:

Rellotge: analògic o digital, per a qualsevol lloc del món

Temps: temperatura i previsió a 4 dies

Calendari: podràs veure d’un cop d’ull les properes cites

Email: veuràs els titulars dels mails més recents i el nombre de missatges pendents

Twitter: pots veure quants tweets has rebut o llegir els tweets a mesura que van arribant

Feeds: hi podràs visualitzar les darreres publicacions de les teves webs preferides (blogs, notícies…)

 

Screen Shot 2013-10-26 at 16.39.08

 

Però on realment aquesta app pot sorprendre és amb els panells “pro” customitzables, que ens permeten crear gràfics i taules a partir de dades que tinguem en arxius csv. Només cal que les allotgem en algun servidor (o a Dropbox) i en veurem una visualització clara i entenedora al nostre panell de control. Molt útil per veure-hi per exemple, l’evolució de les vendes de la nostra empresa, o una taula actualitzada amb els beneficis i despeses. O qualsevol cosa que necessiteu tenir a la vista per a prendre decisions en el vostre dia a dia. També hi ha una opció per a dissenyar els vostres propis panella amb HTML i llavors les possibilitats són il·limitades.

 

Screen Shot 2013-10-26 at 16.43.08

 

També podem connectar Status Board a una televisió o pantalla (cal comprar un extra de HDMI out) per a visualitzar aquestes dades, per exemple a la vostra oficina.

Em venen al cap molts usos per a l’aplicació i crec que pot valdre la pena si ens prenem el temps de customitzar-la amb la informació que realment necessitem en el nostre dia a dia.