Des del primer dia que comencin les Fires, el divendres 25 d’octubre, fins l’últim, el diumenge 3 de novembre, els usuaris de Twitter i/o Instagram que ho desitgin poden concursar si envien la seva foto i situen en el text el hashtag #FiresGirona. Entre totes les fotos presentades, un jurat seleccionarà les tres imatges guanyadores, que obtindran diversos obsequis com a reconeixement de la qualitat de les fotos. Trobareu tota la informació a #FiresGirona.com

FiresGirona 2013

El concurs s’impulsa per donar més visibilitat a les Fires de Girona a la xarxa i promoure la fotografia a través del telèfon mòbil. En resposta a la bona reacció dels usuaris, la participació i la qualitat de les aportacions de les edicions anteriors, ens sentim orgullosos de poder engegar una quarta edició del concurs perquè tots puguem compartir allò que ens transmet la ciutat de Girona.

En la darrera edició de l’any 2012 van participar en concurs més de 800 fotografies. Malgrat va ser una decisió difícil pel jurat escollir un guanyador entre tanta originalitat i creativitat dels participants, la fotografia de Laura Marín (@Marin_eland) fou la guanyadora de la 3ª edició del concurs de fotografia 2.0 #FiresGirona. Els organitzadors estem molt satisfets dels resultats de les anteriors edicions del concurs i esperem que aquesta edició d’enguany podem comptar amb la participació de més concursants.

Fotografia de Laura Marín (@marin_eland) 1r classificada de l’edició 2012 del concurs de fotografia 2.0 #FiresGirona

Aneu preparant el mòbil, apunteu al vostre objectiu i dispareu! Bones #FiresGirona!