Ja vam parlar de Codeacademy al nostre recull d’11 enllaços per a seguir estudiant i aprenent gratuïtament. Ara que molts esteu de vacances i que per alguns el ritme de feina i els horaris són una mica més flexibles, és un bon moment per a proposar-se dedicar unes hores a aprendre coses noves.

 

Screen Shot 2014-07-06 at 11.02.50

Codeacademy és una proposta molt interessant que té com a objectiu que qualsevol, tingui el perfil que tingui, pugui aprendre a programar.

Gràcies a la seva plataforma online interactiva, anem seguint les lliçons i les instruccions que ens va donant per anar fent les nostres primeres línees de codi. De manera interactiva podrem veure com funciona el que hem programat, corregir errors i anar avançant en el temari.

 

Screen Shot 2014-07-06 at 11.01.45

 

Amb els percentatges que marquen el teu progrés, tot plegat li dóna un aire molt “juganer” que fa que t’entrin ganes de posar-te a aprendre quan mai agafaries un “totxo” de la biblioteca per a fer el mateix.

 

 

Screen Shot 2014-07-06 at 11.02.28

 

Hi podràs aprendre HTML/CSS (programar webs) i altres llenguatges com jQuery, Python, Ruby, PHP i com treballar amb APIs. És totalment gratuït i ara també està disponible traduït al castellà, així que si sempre has volgut saber una mica més sobre les “llengües” en que es comunica la xarxa ja no tens excusa.

Per inspirar-te: la història d’en Tommy, que va aprendre a Codeacademy i ara té una de les “millors 50 webs del món” segons la revista TIME!