Per si no tenies prou distraccions seguint el fil dels diversos grups de whatsapp durant el dia, ara també pots distreure’t de les tasques diàries interactuant remotament amb el teu gat. Com? Doncs gràcies a Kittyo, un “gadget” pensat per als nostres companys felins que inclou una càmera, un laser, un altaveu i un dispensador de premis.

 

Kittyo-Logo-02

 

 

Gràcies a una app per a smartphones, podem interactuar-hi remotament: veure’l, dir-li moixaines, fer-lo correr boig darrera el punter del làser i donar-li una galeteta si ha estat bon noi. Està disponible per iOS i per Android.

 

Screen Shot 2014-07-06 at 10.52.30

Jo sóc més de gossos i després del cop en que vam intentar veure què feia deixant l’Skype connectat (i que va resultar en fracàs estrepitós perquè s’encenia la pantalla i el pobre estava ben desconcertat…) crec que aquest invent no seria molt adeqüat per a ell. Ara, per als fanàtics dels gatets (que a la xarxa sembla sou milions) ara ja no cal que el trobeu a faltar quan sou fora. :-)

Screen Shot 2014-07-06 at 10.52.53

Introducing Kittyo from Kittyo on Vimeo.

 

Més informació