Seguim amb la nostra nova sèrie de perfils digitals de diferents usuaris actius a la xarxa catalana.

Reprenem la sèrie d’entrevistes amb en Miquel Caimary, que potser coneixereu més com a @Shht, un usuari de la xarxa tan hiperactiu que només l’apartat d’enllaços on el podeu trobar m’ha pres mig matí. Segurament coneixereu també el projecte amb el que l’ha fet més grossa, la web i canals de #Etfelicitofill, una institució (i ara també un llibre!) que recull amb una visió catalana el més absurd amb humor i un punt de surrealisme. Si encara no el segueixes… #etfelicitofill! Com s’ho fa? Ara ho sabrem…

 

En Miquel en 140 caràcters:

Dissenyador gràfic apassionat de les xarxes socials, la ràdio, música i esport.
Sempre connectat amb l’actualitat i amb facilitat per apuntar-me a bombardejos.

 

El podreu trobar a la xarxa a…

k40SkJ-VTwitter:
@Shht (personal)
@Shhtestudi (l’Estudi de disseny)
Conduïnt @Etfelicitofill

Instagram: 
Shht
Etfelicitofill

Facebook: Miquel Caimary

Blogs:
#etfelicitofill
Bikesbikesbikesbikesbikes.tumblr.com (tumblr relacionat amb el món de la bicicleta)
Fuckyeahlessismore.tumblr.com (tumblr de disseny minimalista)

Last.fm: Shht

Flickr: Shht

500px: Shht

Pinterest:
Shht
Shhtestudi

 

Es connecta des de…

iPhone 5s, Mac Pro 2010 a l’estudi, iPad  i un MacBook Pro una mica antic 😉

 

Un dia de connexió típic

A primera hora em poso al dia mirant correus, mencions, notícies generals, etc. La veritat és que estic quasi tot el dia connectat i actualitzat, però és cert que amb l’ordinador de sobretaula es controla tot millor.

Al ser autònom estic sempre alerta al mòbil i mai puc desconnectar del tot per la feina. Té la part bona i també la part dolenta, que la pateix sovint la meva família

 

Connecta amb…

Twitter per a mi és bàsic, tens informació, humor, et fa de psicòleg quan més ho necessites i agrupa  a la gent segons temes en comú, en el meu cas he conegut a gent molt interessant i hem arribat a crear projectes per diversió (etfelicitofill.cat per exemple) o feines i gent del meu sector. Li dec molt a twitter i com dic sovint “Twitter hauria d’esser de pagament”.
També passo força temps a Facebook, Instagram, Tumblr…

 

Una app imprescindible…

Tweetbot. Per a mi el millor gestor de twitter per iOS.
Via web no podria viure sense Hootsuite.

Captura de pantalla 2014-08-29 a la(s) 11.18.06

Sens dubte Spotify és l’app que més uso cada dia. És una joia, un dels millors invents dels darrers anys (estic segur que els artistes que guanyen una misèria no pensen el mateix)

 

Un enllaç imprescindible…

Evidentment www.etfelicitofill.cat 😉 Amb els temps que corren val la pena prendre’s les coses amb humor tot i que sovint costa molt. Ara estem apunt de llençar el nou web, amb nova imatge, web més potent i amb col·laboradors habituals, més dinamisme, marxandatge etc.

I també Squeasy.cat són unes ampolles plegables i personalitzables. Som els distribuidors a Espanya i jo porto la web, el disseny i les xarxes.

 Captura de pantalla 2014-08-29 a la(s) 11.23.46

 

Una “joia” poc coneguda…

Aquesta app els interessarà als pares. Es tracta de Sleep Baby Sleep, una senzillissima app on tens 6 sons per a reproduïr en loop. Sons com el del ventre matern, un aspirador o un ventilador, teòricament per que el nadó s’adormi. Nota: Un dia va funcionar.
 

Un vici inconfessable…

Gairebé cada dia cau alguna tirada a l’Apalabrados. Ha baixat i molt el vici però amb els companys d’estudi segueix el “pique”.

 

Una anècdota de “connexió”…

Una foto que em va fer un company al famós carrer Abbey Road de Londres i que vaig editar i penjar a la xarxa (flickr). A hores d’ara ja ha donat la volta al món:

Primer la van utilitzar (amb el meu consentiment i citant la font) per a un digipack d’un Cd de versions de The Beatles, aquí explico tota la història.

Anys després, la mateixa foto va ser seleccionada com una de les 10 fotos més típiques fetes pels turistes arreu del món pel conegut portal web de tecnología Mashable.

Captura de pantalla 2014-08-29 a la(s) 11.32.14 

“Desconnectar” per a tu significa…

És un verb que no poso quasi mai en pràctica, per la meva feina necessito estar sempre connectat. Els caps de setmana si que puc desconnectar de la feina (no sempre), però no del mòbil. També els 4 o 5 dies que faig a l’agost.