Com  és habitual, us porto un recull d’articles, notícies i curiositats que he recollit darrerament sobre la web 2.0, el món de les apps i la xarxa.

Hem estat llegint que…

…un artilce (llarg) i molt interessant sobre el fenòmen Anonymous, com funciona i el seguiment d’alguns personatges peculiars en l’entorn. Si teniu curiositat per entendre millor aquest “exèrcit online”, no us perdeu aquest article publicat al The New Yorker: The Masked Avengers

140908_r25419-690

…en notícies frikis, llegim (a etfelicitofill, font esencial d’allò més friki) que el fill d’Aznar es fa “tech entrepreneur”, creant una app per lligar. Li desitgem molta sort… amb la app! 😉

…he dubtat per un moment si posar aquest enllaç perquè no sé si hauria de ser notícia a aquestes alçades però faré servir les seves paraules: Tim Cook, director d’Apple declara públicament “estic orgullòs de ser gai”. Enhorabona doncs!

…la revista The New Yorker va fer la primera portada de la història en format gif. Interessant com a concepte! Mireu:

niemann-cover-690x962

Flickr va fer una sel·lecció de 20 fotògrafs menors de 20 anys que despunten, i entre ells s’hi inclou una catalana, la Berta Vicente. Us recomano que feu un cop d’ull a la seva galeria.

Screen Shot 2014-11-09 at 07.43.51

…un article essencial al NYT sobre com Facebook (i les xarxes socials han transformat la manera en què consumim el periodisme (i de retruc tota la indústria). Bàsic per entendre què ha canviat i cap a on anem.

…per als que us agrada el naming: com van escollir els seus noms 21 empreses tecnològiques.

…una galeria d’imatges de les oficines de Pinterest: són tan cuquis com us esperàveu!:

enhanced-buzz-wide-22821-1409323474-25

…en fotos curioses, un”selfie” dels anys 20:

BrN9PfsIIAAzt-g

…i els smartphones segons Banksy:

BxXmCUaCAAAxzsA

…i per acabar, com sempre un vídeo: un resum visual de la història de l’iPhone fins a l’iPhone 6